למה מעבדי מזון מג’ימיקס יותר טובים?

השם מג’מיקס מביא איתו יתרונות של טכנולוגיה מתקדמת ביותר, חדשנות, פסגת העיצוב של מכשירי חשמל ביתיים וסטנדרטיםבינלאומיים קפדנים. חברת מג’מיקס החלה את דרכה בשנת 1969 בתכנון וייצור מעבדי מזון לשימוש מסחרי מסעדות ובתי מלון בצרפת.

בשנת 1971 הוצג לראשונה בעולם מעבד מזון עם מנוע תעשייתי והושק במקביל בשוק הישראלי. למג’מיקס מנוע רב עוצמה “אולטרה שקט” בסטנדרט מקצועי, עם 20 שנות אחריות על המנוע. מעבדי המזון של מג’מיקס נחשבים למובילים והמקצועיים בעולם והם ידידותיים ונוחים לשימוש.

בחברת מג’מיקס מייצרים היום מוצרים נוספים כגון : מסחטת פרי הדר משולבות עם פירות קשים ועוד.

מוצרי מג’מיקס הם הבחירה של השפים הטובים בעולם, כל מוצרי החברה עומדים בתקני הבטיחות המחמירים ביותר, ולכן לא פלא שניתן למצוא את השם מג’מיקס ביותר ויותר בתים סביב העולם.

  • מג'מיקס הוא מעבד המזון היחיד שמשתמש בסכינים ודיסקיות אמיתיות של SABATIER , איכותיות וחדות, ולא מתכת מעובדת, כך שהמזון נחתך בצורה אחידה ואינו נמעך.
  • הקערות של מג'מיקס הן היחידות העשויות פןליקרבונט (חומר המשמש ליצור חופות של מטוסי קרב וחלונות למטוסי נוסעים)
  • המנוע של מג'מיקס מיוצר בטכנולוגיה דומה לזו המשמשת רכבות מהירות במיוחד בצרפת (מגיעות עד ל - 450 קמ"ש). בזכות האיכות והאמינות הגבוהה של המנוע, מג'מיקס היא החברה היחידה המעניקה 20 שנות אחריות על מוצריה באופן גורף בכל העולם.
  • למג'מיקס יש 22 אביזרים נלווים וניתן לבצע 13 פעולות שונות (ביניהם: לפרוס, לגרד, לקצוץ, להקציף, לערבב, לרסק, לטחון, לערבל, לבחוש, לכתוש, לסחוט, ללוש ולהכין רטבים).
  • מפעל מג'מיקס מאובטח כמעט כמו הכור הגרעיני. אין כניסת מבקרים או סיורים - אפילו לא ללקוחות וספקים, וזאת על מנת שלא יועתקו תהליכי הייצור והפטנטים הבלעדיים שעוברים בסודי סודות מדור לדור.